Компанія Deol Partners відкрила в Києві комплекс апартаментів Senator Apartments

Компанія Deol Partners відкрила в Києві комплекс апартаментів Senator Apartments

Deol Partners - компанія з управління мережею сервісних апартаментів Senator Apartments відкрила сьогодні в Києві на вулиці Дмитрієвській, 62/20, комплекс Senator Apartments Executive Court.
Як повідомив сьогодні журналістам генеральний менеджер проекту Senator Apartments Олександр БАБЕНКО, комплекс сервісних апартаментів – щось середнє між готелем і квартирою в оренду, аналог прибуткових будинків, які діяли в дореволюційний час.
О.БАБЕНКО зазначив, що в придбання і реконструкцію будівлі Deol Partners інвестувала 15 млн. доларів, а оздоблення і меблювання номерів обійшлося в 1-1,2 тис. доларів за 1 кв. метр.
Загальна площа комплексу становить 3000 квадратних метрів. Тут налічується 35 апартаментів площею 50-60 квадратних метрів кожен, з кухнею-студіо, вітальнею, спальнею і ванною.
За даними керуючої об`єктами нерухомості Senator Apartments Яни СОЛОВЙОВОЇ, апартаменти здаються як в довгострокову, так і в короткострокову оренду, вартість - від 95 до 330 євро на добу. За її словами, апартаменти орієнтовані в основному на іноземців, що приїжджають в Україну з діловою метою.
Перший комплекс з 27 апартаментів мережа відкрила три роки тому по вулиці Пирогова в Києві.
Довідка УНІАН. Основними напрямами діяльності компанії Deol Partners є девелопмент комерційної нерухомості, управління інвестиціями в комерційну нерухомість, професійні послуги в сфері комерційної нерухомості.
Компанія супроводжує проекти будівництва бізнес-центру «Леонардо» (м. Київ), мережі сервісних апартаментів тривалого мешкання Senator Apartments тощо.
За участю компанії в другій половині 2008 року під Києвом розпочнеться будівництво ТРЦ Mall of Ukraine вартістю 488 млн. дол.
Перший в Україні супер-регіональний торговий-розважальний центр буде розташовано на території площею 51 га за 7 км від межі Києва в Житомирському напрямі.
Загальна площа забудови становитиме 180,6 тис. кв. м, орендна площа - 138,9 тис. кв. м. У комплексі передбачений паркинг на 3 400 машиномісць.
Зараз проект перебуває на стадії проектування. Завершення будівництва комплексу заплановане на третій квартал 2009 року.
Інвестором проекту виступає інвестиційний фонд Investrong.
УНІАН
Идентификатор: 3707