За тиждень Дніпропетровськ виконає вимоги уефа щодо плану будівництва інфраструктури навколо стадіону ФК „Дніпро” – мер міста

За тиждень Дніпропетровськ виконає вимоги уефа щодо плану будівництва інфраструктури навколо стадіону ФК „Дніпро” – мер міста

За тиждень Дніпропетровськ виконає всі вимоги уефа щодо плану будівництва інфраструктури навколо стадіону “Металург” футбольного клубу „Дніпро”, де пройдуть фінальні ігри Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час ознайомлення Президента України Віктора ЮЩЕНКА з ходом реконструкції стадіону повідомив міський голова Дніпропетровська Іван КУЛІЧЕНКО.
За його словами, через тиждень місту буде офіційно передана територія навколо стадіону, що належала Міністерству оборони України, на якій буде розміщена одна з двох необхідних зон накопичення вболівальників.
„Таким чином ми задовольняємо всі вимоги, які висунула Дніпропетровську УЄФА щодо проведення ігор Євро-2012”, - зазначив І.КУЛІЧЕНКО.
Мер Дніпропетровська наголосив, що один з нових кварталів біля стадіону ФК „Дніпро” буде названо на честь відомого головного тренера футбольного клубу Євгена КУЧЕРЕВСЬКОГО.
За словами І.КУЛІЧЕНКА, реконструкцію стадіону на 31 тис. місць буде остаточно завершено у травні поточного року.
УНІАН
Идентификатор: 3794