У Києві у 2009 р. розпочнуть реконструкцію проспекту Бажана

У Києві у 2009 р. розпочнуть реконструкцію проспекту Бажана

За розпорядженням Київського міського голови Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, до 2010 року реконструюють проспект Бажана, що в Дарницькому районі столиці.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі КМДА.
«З метою приведення до належного технічного стану проспект Бажана та в порядку підготовки Києва до проведення Чемпіонату з футболу Євро-2012, Київський міський голова доручив профільним службам розробити проектно-кошторисну документацію реконструкції проспекту і якнайшвидше розпочати ремонтні роботи», - зауважив перший заступник голови КМДА Денис БАСС.
Він додав, що в рамках реконструкції передбачена заміна і підсилення конструкції дорожнього полотна проїзної частини та тротуарів, реконструкція розподільчої смуги, заміна мережі зовнішнього освітлення та комплексний благоустрій прилеглої зони.
Фінансування розробки проектно-кошторисних робіт здійснюватиметься за рахунок коштів, передбачених Програмою соціально-економічного та культурного розвитку міста Києва.
Нагадаємо, у 2008 році на реконструкцію та ремонт міських автошляхів передбачено витратити 200 мільйонів гривень, що майже вдвічі більше у порівнянні з 2007 роком.
УНІАН
Идентификатор: 3834