Рішення про знесення ТРЦ «Троїцький» у Києві вже ухвалено - Довгий

Рішення про знесення ТРЦ «Троїцький» у Києві вже ухвалено - Довгий

Одну з найбільш скандальних проблем навколо підготовки Києва до Євро-2012 – торгово-розважальний центр «Троїцький», який почали зводити біля НСК «Олімпійський» - уже вирішено, заявив вчора в ефірі радіо «Мелодія» секретар Київської міської ради Олесь ДОВГИЙ.
Як повідомили УНІАН у прес-службі О.ДОВГОГО, за його словами, «проблеми де-факто вже немає. Нещодавно була досягнута домовленість, що протягом двох – максимум трьох місяців ТРЦ «Троїцький» буде демонтований. Відповідний протокол був підписаний між представниками власника торгового центру, урядом, представниками Секретаріату Президента, київською міською владою та рештою учасників цього процесу».
«Для міжнародних експертів важливим було не фізичне знесення цієї недобудови, - підкреслив О.ДОВГИЙ. - Їм було важливо знати те, що влада знайшла спільну мову з власником недобудови і вирішила це питання».
За словами секретаря Київради, лише демонтаж «Троїцького» обійдеться київській владі приблизно в 30 млн. грн. «Але ми взяли на себе ці зобов’язання, і ми їх виконаємо. Це жодним чином не стане перепоною для проведення Євро-2012», - сказав О.ДОВГИЙ.
УНІАН
Идентификатор: 3847