На ремонт покриття доріг Солом’янського району столиці планують спрямувати майже 10 млн. грн.

На ремонт покриття доріг Солом’янського району столиці планують спрямувати майже 10 млн. грн.

У Києві цього року заплановано відремонтувати близько 114 тис. кв. м покриттів доріг Солом`янського району за кошти бюджету міста.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на першого заступника голови КМДА Дениса БАССА, близько 9,9 млн. грн. спрямовано на поточний ремонт покриттів вулиць Ушинського, Шкільної, Гарматної, Очаківської, Виборзької, Машинобудівної, Антонова, Мартиросяна, Донецької, Героїв Севастополя, Радищева, Московської, Мічуріна тощо. Ремонт заплановано виконати до кінця вересня цього року.
Згідно з календарним графіком виконання поточного ремонту об`єктів вулично-шляхової мережі міста, що розроблений КК «Київавтодор» за дорученням Київського міського голови Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, заплановано також поточний ремонт та очистку колекторів і зливостоків на вулицях Грінченка, Василенка, Провідницькій, Уманській, Донця, Героїв Севастополя, Петровського, пров. Мостового тощо.
Також облаштують 150 наземних пішохідних переходів заниженими бортовими каменями для осіб з обмеженими можливостями пересування, в рамках виконання програми «Безбар`єрне середовище».
Загалом на поточний ремонт дорожніх об`єктів та заходи з підвищення безпеки дорожнього руху в Солом`янському районі з міського бюджету цього року виділено близько 10,5 млн. грн.
УНІАН
Идентификатор: 4031