Іван Васюник: Усі ризики, пов`язані з реконструкцією НСК `Олімпійський` - позаду

Іван Васюник: Усі ризики, пов`язані з реконструкцією НСК `Олімпійський` - позаду

Віце-прем`єр-міністр України Іван Васюник переконаний, що усі ризики, пов`язані з реконструкцією НСК “Олімпійський”, залишилися позаду. Про це він заявив у п`ятницю під час огляду разом з Президентом Федерації футболу України Григорієм Суркісом та експертами УЄФА початку будівельних робіт на головному стадіоні країни.

“Сьогодні розпочався цей процес, і через два роки ви будете свідками здачі нового стадіону в експлуатацію. Я упевнений, що тепер цьому нічого не зашкодить”, - сказав Іван Васюник.

За його словами, всі роботи, як і вимагав Союз європейських футбольних асоціацій, розпочнуться з грудня цього року.

Президент Федерації футболу зі свого боку висловив сподівання, що найкращим подарунком для відбудованої легендарної історичної та спортивної пам`ятки країни буде проведення на її оновленому зеленому полі фінального матчу Євро-2012.

“Ця непересічна спортивна подія стане для НСК “Олімпійський” справжнім воскресінням, або ж другою молодістю”, - додав Григорій Суркіс.

Директор департаменту УЄФА з питань безпеки та стадіонів Марк Тіммер назвав початок будівельних робіт на НСК “історичним моментом” і запевнив: те, що побачив, оцінює позитивно.

Нагадаємо, дирекція НСК “Олімпійський” підписала договір про генпідряд з ХК “Київміськбуд”.
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 5097