Мінрегіонбуд: Створено Раду головних архітекторів

Мінрегіонбуд: Створено Раду головних архітекторів

При Міністерстві регіонального розвитку та будівництва України діятиме Рада головних архітекторів АР Крим, областей і міст України. Відповідний наказ підписав Міністр регіонального розвитку та будівництва України Василь Куйбіда.

Рада створюється для посилення координації роботи щодо формування й реалізації основних напрямків державної регіональної політики у сфері містобудування, будівництва та архітектури і діятиме як постійний консультативно-дорадчий орган.

Положення про Раду головних архітекторів АР Крим, областей і міст України передбачає, що головними завданнями Ради є участь у розробці та реалізації заходів щодо здійснення державної регіональної політики, містобудування та архітектури, сприяння впровадженню інноваційних ідей і технологій для вирішення проблемних питань реформування сфери містобудування та архітектури, проведення роз`яснювальної роботи, популяризація у суспільстві перспективних ідей, пов`язаних зі зміною законодавства України у сферах містобудування та архітектури тощо.

Рішення Ради будуть мати рекомендаційний характер.
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 5172