Мінрегіонбуд підписав Меморандум щодо підтримки адмінтерреформи

Мінрегіонбуд підписав Меморандум щодо підтримки адмінтерреформи

Меморандум про взаєморозуміння щодо втілення спільної Ініціативи з підтримки адміністративної реформи в Україні (Програма) підписали 25 грудня 2008 року Міністерство регіонального розвитку та будівництва України, Міжнародний фонд `Відродження`, Швейцарсько-український проект `Підтримка децентралізації в Україні` та Фонд `Східна Європа`.

Ініціатива має забезпечити координацію зусиль урядових установ та експертного середовища з впровадження інноваційних методів залучення громадськості до проведення адміністративно-територіальної реформи в Україні.

Діяльність на початковому етапі відбуватиметься у Херсонській, Сумській, Вінницькій, Тернопільській областях, а також місті Києві. Під час реалізації проекту експерти, залучені до Ініціативи, будуть надавати органам державної влади рекомендації та пропозиції щодо дієвих шляхів розробки і втілення реформи.

У Меморандумі йдеться, що він є відкритим до приєднання інших донорських організацій та проектів технічної допомоги, зацікавлених у просуванні адміністративно-територіальної реформи в Україні.
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 5221