Мінсім`ї: УЄФА задоволена ходом реконструкції НСК `Олімпійський`

Мінсім`ї: УЄФА задоволена ходом реконструкції НСК `Олімпійський`

2 лютого 2009 року в Києві в рамках чотириденного візиту офіційна делегація Європейського футбольного союзу під керівництвом генерального секретаря УЄФА Девіда Тейлора ознайомилася з ходом підготовки Національного спортивного комплексу `Олімпійський` до проведення фіналу Євро-2012.

Інспекційна група, до якої також входять директор Євро-2012 Мартін Каллен, комерційний директор УЄФА Філіпп Марграфф, голова спонсорського комітету та розвитку змагань Алан Рідлі та керівник підрозділу Євро-2012 з питань організації заходів Лукас Ахерман насамперед цікавилася тими змінами, які відбулися протягом останнього часу на НСК `Олімпійський`.

Делегати від УЄФА, побувавши на стадіоні, зустрілися з представниками Міністерства України у справах сім`ї, молоді та спорту на чолі з Міністром Юрієм Павленком та на власні очі пересвідчилися, що реконструкція спортивної арени проводиться потужними темпами.

Генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор привітав команду, яка здійснює реконструкцію НСК `Олімпійський`, з істотним прогресом та відзначив надзвичайно великі зміни з часу його останнього візиту.

Інспекційна група УЄФА ознайомилась з ходом виконання проектних та будівельно-монтажних робіт, із системою управління та фінансування проекту реконструкції НСК `Олімпійський`.

Європейці отримали відповіді на питання про консультаційний супровід, а також схему організації функціональних зон на прилеглій до НСК `Олімпійський` території під час проведення ЄВРО - 2012.

Під час спілкування Девід Тейлор зазначив, що партнерські відносини, які склалися під час підготовки до турніру, сприятимуть розвитку співробітництва. Підсумовуючи результати спільної роботи, Тейлор зазначив, що `це рух у правильному напрямку`.

По завершенні наради Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко висловив упевненість, що фінальний матч чемпіонату Європи 2012 року з футболу відбудеться саме на НСК `Олімпійський`. Юрій Павленко зазначив, що Міністерство повною мірою виконує всі завдання з підготовки до Євро-2012 і зробить усе можливе, щоб Національний спортивний комплекс був введений в експлуатацію відповідно до графіків, погоджених з УЄФА.
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 5383