Іван Васюник: Будівництво нового терміналу Львівського аеропорту профінансує держава

Іван Васюник: Будівництво нового терміналу Львівського аеропорту профінансує держава

Делегація УЄФА на чолі із генеральним секретарем УЄФА Девідом Тейлором перебуває у Львові. Інспектори Союзу європейських футбольних асоціацій вже оглянули історичну частину міста, залізничний вокзал та аеропорт.

Під час презентації проекту реконструкції злітної смуги та пасажирського терміналу Девід Тейлор уточнив інформацію щодо фінансування будівництва нового терміналу. Віце-прем’єр-міністр Іван Васюник повідомив, що у березні розпочнеться інвестиційний конкурс. Окрім того, держава гарантує фінансування будівництва нового терміналу з державного бюджету.

Перебуваючи у Львові, генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор огляне також будівництво стадіону до Євро-2012. У Ратуші Девіду Тейлору представили загальний стан підготовки до Євро, зокрема, у сфері медицини, готелів, транспорту, фан-зон та ін.

У складі делегації УЄФА в Україні до Львова прибули також директор Євро-2012 Мартін Каллен, керівник підрозділу Євро-2012 з питань організації заходів Лукас Акерман, комерційний директор Філіп Марграф, голова спонсорського комітету та розвитку змагань Алан Рідлі. Також прибув до Львова директор виконавчої дирекції Євро-2012 Іван Федоренко.
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 5420