Мінсім`ї: Уряд затвердив титул будови НСК `Олімпійський`

Мінсім`ї: Уряд затвердив титул будови НСК `Олімпійський`

Уряд затвердив проект реконструкції і будівництва нових споруд на НСК `Олімпійський`. Про це заявив Міністр з питань сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко сьогодні журналістам.

`Проект реконструкції відбувається у рамках затвердженого графіку, і це затверджує, що НСК відповідатиме класу `еліт` і усім вимогам УЄФА`, - наголосив Юрій Павленко.

Юрій Павленко зазначив, що кошторисні показники затверджені на попередньому рівні і складають 2 млрд. 114 млн. грн. Разом з тим, за його словами, у ході робіт з реконструкції і будівництва до кошторису можуть бути внесені зміни.

Міністр відзначив, що наведені показники підтверджені й Контрольно-ревізійним управлінням, яке провело детальну перевірку використання коштів та проектно-кошторисної документації. Юрій Павленко також підкреслив, що в структурі команди, яка займатиметься реконструкцією НСК `Олімпійський`, буде створено спеціальний підрозділ з представників КРУ, які здійснюватимуть постійний аудит з використання бюджетних коштів та за проведенням тендерних процедур.
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 6076