КМДА та Міністерство у справах сім`ї, молоді та спорту мають 5 днів на врегулювання проблем із землею довкола НСК `Олімпійський`

КМДА та Міністерство у справах сім`ї, молоді та спорту мають 5 днів на врегулювання проблем із землею довкола НСК `Олімпійський`

Протягом 5 днів Київська міська державна адміністрація та Міністерство у справах сім`ї, молоді та спорту мають вирішити питання про вилучення з використання у комерційних структур двох земельних ділянок площею орієнтовно 9 га, що прилягають до території НСК `Олімпійський`.

Про це Віктор Ющенко сказав під час наради з питань підготовки Києва до проведення фіналу чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Глава держави підкреслив, що для вирішення цього питання необхідно об`єднання зусиль КМДА та Міністерства.

За оцінкою Президента, договори оренди цих земельних ділянок були неправовими. Віктор Ющенко наголосив на необхідності чітких дій у цьому питанні київської влади, у компетенції якої знаходиться тема відведення землі у місті. Звертаючись до Голови КМДА Леоніда Черновецького та Міністра у справах сім`ї, молоді та спорту Юрія Павленка, Віктор Ющенко підкреслив: `На вас двох покладено відповідальність за 5 днів сформувати правовому спільну відповідь на цю позицію`.

ДОВІДКОВО: Відповідно до вимог УЄФА, прилегла до стадіону НСК `Олімпійський` територія має бути облаштована як `зона гостинності`.
http://www.president.gov.ua/
Идентификатор: 6100