Вітання Міністра регіонального розвитку та будівництва України Василя Куйбіди з нагоди Дня архітектури України

Вітання Міністра регіонального розвитку та будівництва України Василя Куйбіди з нагоди Дня архітектури України

Шановні архітектори!
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята - Дня архітектури України!
Від таланту і вміння кожного з вас залежить архітектурний вигляд нашої держави – величний, привітливий, мальовничий. Ваша праця, ваші творіння проходять крізь віки і радують не одне покоління нащадків, дарують їм затишок та надійний дах над головою. Створені вашим розумом та зведені руками будівельників міста і селища – є своєрідним кам’яним літописом України, її поезією і музикою. Безперечно, це - кропітка і відповідальна робота сотень виробничих колективів, тисяч інженерів, технологів, робітників, управлінців, які забезпечують чіткий і злагоджений ритм українського будівництва. Однак без архітектора нічого не було б. Недарма все людство споконвіків високо цінує архітекторів, величаючи їх зодчими, деміургами, а їх творіння називає застиглою музикою, кожна нота якої переплітається ще й з інженерною точністю.
Кожна споруда, кожен об’єкт, які спочатку народилися в уяві архітектора, щодня милують людське око, захоплюють незбагненністю досконалості і, як на долоні, демонструють внутрішній світ їхніх творців, який, очевидно, такий ще красивий, гармонійний, неповторний, сповнений любов’ю.
Бажаю вам, шановні архітектори, невичерпного джерела творчих пошуків, а найголовніше – щоб ваші геніальні задуми завжди реалізовувались у житті.
Добра вам і творчих здобутків!

З повагою
Міністр регіонально розвитку
та будівництва України Василь КУЙБІДА
Идентификатор: 6114