Іван Васюник: До кінця липня завершиться тендер на будівництво навісу над НСК `Олімпійський`

Іван Васюник: До кінця липня завершиться тендер на будівництво навісу над НСК `Олімпійський`

Графік робіт на НСК `Олімпійському` виконується день у день. Затримки немає жодного дня. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України Іван Васюник під час свого виступу на третьому засіданні Українсько-Польського Комітету у справах підготовки та проведення Євро 2012 під головуванням Прем’єр-міністрів.

За його словами, головна спортивна арена країни повністю відповідає вимогам УЄФА класу `Еліт`.

`Фактично більша частина питань, які були порушені у звіті 13 травня, визнані такими, які будуть прийнятними для УЄФА`, – сказав Віце-прем’єр.

Також він повідомив, що до кінця цього року буде введений в експлуатацію стадіон Харкова. Водночас, стадіон Львова будується відповідно до графіка.

`Буквально днями ми виконали єдину вимогу УЄФА - ми знайшли порозуміння і повністю розрахувалися з австрійською компанією `Альпіне` за проект`, – сказав Іван Васюник.

Як повідомив Віце-прем’єр, Кабмін, вивчаючи досвід Уряду Польщі, прийняв рішення щодо додаткового фінансування з державного бюджету реалізації проекту двох стадіонів у Харкові і Львові, для того щоб уникнути будь-яких ризиків недофінансування цих двох стадіонів.

Також урядовець запросив польську делегацію на відкриття одного з кращих футбольних стадіонів Європи, стадіону `Донбас-Арена`, яке відбудеться вже в кінці цього місяця.
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 6155