Столична влада вирішує питання добудови житлового будинку на вул. Леніна, 47-59 в Бортничах, в якому отримали житло ветерани війни та учасники бойових дій на території інших держав

Столична влада вирішує питання добудови житлового будинку на вул. Леніна, 47-59 в Бортничах, в якому отримали житло ветерани війни та учасники бойових дій на території інших держав

У відповідь на чисельні публікації в ЗМІ стосовно передачі квартир для інвалідів війни та учасників бойових дій на території інших країн, Головне управління житлового забезпечення КМДА повідомляє наступне.

Згідно з планом розподілу житла на 2008 рік, Головним управлінням житлового забезпечення передано в установленому порядку до райдержадміністрацій міста 33 квартири загальною площею 2215,23 кв. м. для забезпечення житлом інвалідів війни та учасників бойових дій на території інших країн. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Зазначені квартири отримані від забудовників в рахунок відсоткових відрахувань у будинках по вул. Шепелява, 5, вул. Олевській, 52, просп. Григоренка, 18-А, вул. Пчілки, 2-А, вул. Цвєтаєвої, 9-А, вул. Жукова, 33-А, вул. Дяченка, 20-А, вул. Леніна, 47-59 та збудованих за бюджетні кошти по вул. Милославській, 12, просп. Маяковського, 68, вул. Бальзака, 4-А.

`Всі вищезазначені будинки, крім буд. №47-59 на вул. Леніна, здані в експлуатацію і заселяються, або заплановано їх відкриття під заселення до жовтня місяця 2009 року. На жаль, на даний час забудовником ТОВ `Інекон-сервіс`, у зв’язку з фінансовою та економічною кризою, тимчасово призупинено будівництво буд. №47-59 на вул. Леніна, дві двокімнатні квартири в якому надані громадянам Рухлі Ю.І. та Тищенку О.М.`, – повідомив перший заступник начальника Головного управління житлового забезпечення Володимир Денисенко.

Наразі, зважаючи на велику ступінь готовності будинку – більше 70% – розглядається питання надання фінансової допомоги, яка буде виділена забудовнику для добудови вказаного об’єкту.

http://kmv.gov.ua/
Идентификатор: 6313