Віктор Бондар провів виїзну робочу нараду з будівництва метро в Дніпропетровську

Віктор Бондар провів виїзну робочу нараду з будівництва метро в Дніпропетровську

Голова облдержадміністрації Віктор Бондар провів виїзну робочу нараду з питань поточного стану будівництва метро. Під час наради губернатор зазначив, що враховуючи необхідність продовження безперервного технологічного процесу на будівництві метро облдержадміністрація неодноразово зверталась до Кабінету Міністрів України з проханням виділення у 2009 році із Держбюджету на фінансування будівництва Дніпропетровського метрополітену понад 200 млн грн.

Згідно з Державною програмою будівництва та розвитку мережі метрополітену на 2006 – 2011 роки на будівництво метро передбачено на 2009 рік 273,4 млн. грн. За словами голови ОДА на будівництво 1-ї черги метрополітену необхідно 1, 960 млрд.грн. Це три станції в центрі міста, а також станції метро Парус-1, Парус- 2. Однак поки грошей із держбюджету не надходило.

`Вже найближчим часом до Дніпропетровської області прибудуть фахівці китайської компанії, які спільно з управліннями облдержадміністрації та міською владою підготують повний пакет необхідних документів для потенційного інвестора з Китаю та сформують конкретні шляхи співпраці у питанні будівництва дніпропетровського метро` – зазначив В.Бондар.

http://www.adm.dp.ua/
Идентификатор: 6331