Мінтрансзв`язку: Продовжено термін подання заявок на участь в аукціоні інвесторів у будівництві нового аеровокзалу аеропорту `Львів`

Мінтрансзв`язку: Продовжено термін подання заявок на участь в аукціоні інвесторів у будівництві нового аеровокзалу аеропорту `Львів`

Міністерство транспорту та зв’язку відповідно до постанови Кабінету Міністрів України `Деякі питання залучення інвестицій для будівництва нового аеровокзалу державного підприємства `Міжнародний аеропорт `Львів` оголошує аукціон із залучення інвесторів до будівництва нового аеровокзалу державного підприємства `Міжнародний аеропорт `Львів`.

Орієнтовна сума інвестицій складає 1 мільярд 107 мільйонів 784 тисяч 569 гривень.

Початкова сума платежу за набуття права на укладання інвестиційного договору складає 1 мільйон гривень. Перший крок участі в аукціоні – гарантійний внесок в розмірі 100 тисяч гривень (сплачується претендентом на відповідний розрахунковий рахунок ДП `Міжнародний аеропорт `Львів` та повертається після проведення аукціону всім, крім переможця аукціону).

Для участі в аукціоні претендент повинен сплатити гарантійний внесок та подати заяву про участь в аукціоні, яка повинна відповідати вимогам цього інформаційного повідомлення. Після виконання процедури учасник аукціону має подати аукціонну пропозицію відповідно до вимог, які будуть надіслані учасникам аукціону разом з проектом договору і техніко-економічним обґрунтуванням, та відповідати кваліфікаційним вимогам до претендентів.

Серед кваліфікаційних вимог до претендентів – досвід з реалізації подібних інвестиційних проектів та наявність професійних кадрів; досвід управління аеропортовими комплексами не менше, ніж три роки; наявність кваліфікованого управлінського персоналу для забезпечення будівництва та експлуатації об’єкту інвестування; прибуткова фінансово-господарська діяльність протягом останніх трьох років; спроможність забезпечити належне фінансування інвестиційного проекту (банківські гарантії, виписки з рахунків у банках тощо) та сплата запропонованої суми платежу за набуття права на укладання інвестиційного договору.

Кінцевий термін прийняття заявок та необхідних матеріалів від претендентів – до 14 вересня 2009 року.

Кінцевий термін прийняття пропозицій учасників – до 5 жовтня 2009 року. Терміном прийняття документів вважається дата реєстрації їх у Мінтрансзв’язку.

Проведення аукціону – 9 жовтня 2009 року о 10:00 за адресою: м. Київ, Міністерство транспорту та зв’язку України, проспект Перемоги, 14, кім. 303.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 6391