Мінтрансзвязку та приймаючі Євро-2012 українські міста розробили план мобільності

Мінтрансзвязку та приймаючі Євро-2012 українські міста розробили план мобільності

Міністерство транспорту та зв’язку України спільно з українськими містами, що прийматимуть Євро-2012, розробили методологію та вимоги до Планів мобільності міст. Про це йшлося під час виїзної наради у Харкові 1 жовтня, де і були презентовані доопрацьовані Плани мобільності приймаючих Чемпіонат міст.

Участь у нараді взяли представники Координаційного бюро з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу (Секретаріат Кабінету Міністрів України), Мінтрансзв’язку, Міністерства з питань житлово-комунального господарства України, Міністерства внутрішніх справ України, органів місцевого самоврядування приймаючих міст та місцевого організаційного комітету `ЄВРО-2012 Україна` (Федерація футболу України).

Окрім презентації доопрацьованих проектів Планів мобільності приймаючих міст, у рамках наради було представлено систему `Електронний кондуктор`, яка запроваджена в місті Харків: учасники наради спільно з розробником проїхали у трамвайному вагоні, обладнаному даною системою. Значну увагу також було приділено використанню світового досвіду системи при обслуговуванні пасажирів, які приїдуть до України на Чемпіонат, за принципом `Єдиного квитка`.

Нагадаємо, Міністерством транспорту та зв’язку України із залученням зацікавлених сторін було розроблено методологію та вимоги до Планів мобільності приймаючих міст та план-графік підготовки Планів мобільності приймаючих міст, які було надіслано для затвердження до Кабінету Міністрів України.

Одночасно Мінтрансзв’язку працює над впровадженням в Україні `Єдиного квитка` під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

http://www.mintrans.gov.ua/
Идентификатор: 6581