Львів ремонтує дороги до Євро-2012

Львів ремонтує дороги до Євро-2012

Львів’яни розпочинають ремонт магістральних доріг до Євро-2012. На черзі будівництво на ділянках вулиці Стрийська від межі міста до вулиці Наукова; вулиці Кульпарківська – від межі міста до вулиці Володимира Великого; вулиці Княгині Ольги – від вулиці Сахарова до вулиці Наукова.

На капітальний ремонт цих магістралей з держбюджету виділено 31 млн. грн. Така ж сума закладена на дороги і в міському бюджеті. Наразі можна розпочинати оновлення вулиць Кульпарківської та Стрийської, адже для цього отримано всі дозволи на будівельні роботи. Їх будуть виконувати компанії `Балтом Україна` та `Онур`.

Кульпарківська вулиця буде закрита для проїзду авто упродовж 30 днів, Стрийську та Княгині Ольги ремонтуватимуть смугами, тому їх перекриватимуть частково. Кожну смугу будуть вкладати 22-25 днів. Вже завтра, 13 жовтня, роботи почнуться на цих ділянках. А от вулиця Княгині Ольги потребує підготовчих робіт з винесення інженерних мереж з-під дорожнього полотна. Мережі всіх вулиць будуть реконструйовані.

`Ремонтні роботи триватимуть місяць. Відповідно, дорога від межі міста до вул. Володимира Великого буде закрита для руху транспорту. Найбільше незручностей закриття вулиці завдасть людям, які щоранку їдуть до Львова по цій дорозі. Протягом 30 днів люди мусять виїжджати завчасно`, - говорить перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

Департамент житлового господарства та інфраструктури вибачається перед львівянами та гостями міста за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт. Очевидно, що висока мета підготовки до Євро-2012, любов до футболу та майбутній комфорт автомобілістів Львова, схилять містян до лояльного ставлення.

http://euro2012.ukrinform.ua/
Идентификатор: 6631