Бетонування злітно-посадкової смуги донецького аеропорту буде завершено цього року

Бетонування злітно-посадкової смуги донецького аеропорту буде завершено цього року

Бетонування злітно-посадочної смуги донецького аеропорту буде завершене цього року. Як повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу, це заявив головний інженер ТОВ `Дорожне будівництво `Альтком` Євген Куменко.

`Залишилося близько 9 тисяч квадратних метрів злітної смуги, вона буде завершена вже цього року. Тут вже встановлюється освітлювальне обладнання. Змонтовано понад 60 вогнів. Нинішнього року ми також плануємо зробити частину магістральної руліжної доріжки`, - розповів Євген Куменко.

Він також відзначив, що роботи виконуються у міру надходження фінансування.

Довідка. `Фінансово-промислова група `Альтком` є взаємопов`язаним ланцюгом підприємств, що включають у себе весь спектр робіт від видобутку, виготовлення і переробки сировини і матеріалів до закінчених етапів із дослідження, проектування, будівництва об`єктів енергетики, промисловості та цивільного будівництва, а також будівництва автошляхів будь-якої категорії складності. Група представлена в 12 областях України. Крім того, на сьогоднішній ФПГ `Альтком` має найбільший високотехнологічний парк автомобільної, будівельної і дорожньо-будівельної техніки в Україні.

Олена Васіна
http://www.ukrinform.ua
Идентификатор: 6676