Аеропорт `Львів`: реконструкція без відриву від виробництва

Аеропорт `Львів`: реконструкція без відриву від виробництва

`Цілком ймовірно, що на час реконструкції львівський аеропорт не закриватимуть`, - повідомив заступник Львівського міського голови Олександр Жаріков, під час презентації підготовки Львова до Євро-2012, яка днями відбулася у Інформаційному центр `Україна – 2012`.

`Нам відомо, що декілька аеропортів, зокрема, один австрійський, провели реконструкції, не припиняючи поточної роботи. Само тому, за рекомендацією експертів УЄФА, ми залучили до роботи міжнародну консалтингову компанію `Halcrow Group Limited`, яка допоможе нам виробити план реконструкції, який би дозволив уникнути закриття львівського летовища`, - повідомив пан Жаріков.

За його словами, наразі співробітники консалтингової компанії вивчають усі необхідні документи та проекти розбудови аеропорту. Приблизно за два тижні стане відомо, чи можливо буде це зробити і яким чином. `За попередніми висновками `Halcrow Group`, такий варіант є цілком ймовірним. Ми дуже сподіваємось, що остаточне рішення підтвердить це припущення, оскільки закриття аеропорту суттєво вплине на життя усього міста`, - розповів заступник львівського мера.

Якщо ж вирок `Halcrow Group` буде невтішним і летовище таки доведеться закрити, то резервними для Львова можуть стати аеропорти Івано-Франківська, Луцька і, навіть, польського Жешува. Зокрема, керівництво останнього вже надало львів’янам гарантії того, що жешувський аеровокзал готовий допомогти українським колегам.

http://euro2012.ukrinform.ua/
Идентификатор: 6729