Мінекономіки відзвітувало про готовність до Євро-2012

Мінекономіки відзвітувало про готовність до Євро-2012

На черговій колегії Міністерства економіки заступник міністра Юрій Вітренко доповів про хід реалізації заходів Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні Євро-2012.

Зокрема, під час доповіді він наголосив, що реалізація проектів, пов’язаних із проведенням європейського футбольного форуму є одним із пріоритетних завдань Уряду. Мінекономіки, як державний замовник Державної цільової програми, систематично готує та подає на розгляд Уряду щоквартальні та щорічні звіти про результати виконання Програми. А також безпосередньо контролює виконання її заходів і завдань, насамперед оцінюючи ефективність використання коштів, виділених на підготовку.

З метою оцінки впливу чемпіонату на економічний та соціальний розвиток України, міністерство планує розробити методичні рекомендації щодо створення системи моніторингу економічного ефекту від Євро-2012. Це дозволить на належному рівні забезпечити контроль за підготовкою, а також визначити вплив проведення Чемпіонату на соціально-економічний розвиток держави.

http://euro2012.ukrinform.ua/
Идентификатор: 6730