`Олімпійський` пройшов експертизу УЄФА

Реконструйований НСК `Олімпійський` повністю відповідатиме вимогам УЄФА до стадіону, що прийматиме фінал чемпіонату Європи з футболу 2012 року. В цьому під час відвідин спорткомплексу мали можливість переконатися виконавчий директор `UEFA new company` УЄФА Девід Тейлор та директор Євро-2012 Мартін Каллен – повідомляє прес-служба Мінсім’їмолодьспорту.

Перевіряючи реальний стан підготовки необхідної інфраструктури, високопосадовці УЄФА відвідали стадіон та безпосередньо пересвідчились, що роботи з будівництва НСК `Олімпійський` виконуються чітко у відповідності до затвердженого графіка.

Предметом особливої уваги під час інспекції стали ділянки спорудження VIР-корпусу, зони обслуговування вболівальників, а також прилеглі до стадіону території. Окрім того, гості з УЄФА проаналізували розроблену Міністерством України у справах сім`ї, молоді та спорту схему евакуації зі стадіону та організації руху на об’єкті різних категорій глядачів під час матчів.

Свої враження від побаченого вони оприлюднять на засіданні виконкому УЄФА, яке відбудеться на португальському острові Мадейра з 9 по 11 грудня 2009 року. Власне, там і вирішуватимуть, які міста прийматимуть Чемпіонат Європи з футболу 2012-го року.

http://euro2012.ukrinform.ua/
Идентификатор: 6748