Мінсім`ї: В січні наступного року розпочнеться монтаж колон для підтримки конструкцій покриття НСК `Олімпійський`

Мінсім`ї: В січні наступного року розпочнеться монтаж колон для підтримки конструкцій покриття НСК `Олімпійський`

Всі підготовчі роботи для монтажу конструкцій покриття НСК `Олімпійський` вже виконані, монтаж першої з 80-ти сталевих колон, які утримуватимуть конструкцію покриття, розпочнеться в середині січня 2010 року, що цілком відповідає затвердженому графіку. Про це повідомив Міністр України у справах сім`ї, молоді та спорту Юрій Павленко 3 грудня 2009 року під час спільного огляду реконструкції НСК `Олімпійський` з Міністром спорту і туризму Республіки Польща Адамом Гєршем.

Юрій Павленко зазначив, що станом на 3 грудня 2009 року в ході реконструкції НСК `Олімпійський` виконано близько 40% від загального обсягу будівельно-монтажних робіт.

Сьогодні до виконання робіт з реконструкції стадіону залучено 36 будівельних організацій, 1325 робітників, майже 400 інженерно-технічних працівників, 181 одиниця будівельної техніки. Міністр зазначив, що кількість спеціалістів, будівельників та техніки буде зростати.

Юрій Павленко наголосив на необхідності збільшення заробітної плати робітників. `Якщо зараз мінімальна зарплата будівельників у 2300 гривень, то сьогодні ми ініціювали її збільшення до 2750 грн. з тим, щоб підтримати роботу на найбільш складних ділянках реконструкції НСК `Олімпійський`. Це рішення вже погоджено Міністерством регіонального розвитку та будівництва України та Контрольно-ревізійним управлінням, і ми його найближчим часом представимо на засіданні Уряду`, - Міністр.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 6875