Андрій Гончарук провів зустріч з керівництвом південнокорейської металургійної компанії ПОСКО

Андрій Гончарук провів зустріч з керівництвом південнокорейської металургійної компанії ПОСКО

7 грудня 2009 року відбулася зустріч Заступника Глави Секретаріату Президента України Андрія Гончарука з керівництвом південнокорейської металургійної компанії ПОСКО на чолі зі Старшим віце-президентом компанії Сун-Кван Беком.

Зазначена зустріч відбулася за підсумками переговорів Президента України Віктора Ющенка з керівництвом компанії ПОСКО 6 жовтня 2009 року.

На початку зустрічі було зазначено, що Республіка Корея є одним з основних торговельних партнерів України в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, а позитивна динаміка розвитку двосторонніх українсько-корейських відносин у торговельно-економічній та інвестиційній сферах є свідченням обопільної зацікавленості сторін у подальшому розвитку та поглибленні співробітництва на всіх рівнях.

У ході зустрічі корейська сторона підтвердила зацікавленість у інвестуванні в усі сфери, запропоновані Главою Українською держави у жовтні ц.р. (гідроелектроенергетика, розбудова портової інфраструктури, будівництво автомобільних шляхів тощо).

Представники компанії `ПОСКО` зазначили, що результатом другого візиту має стати оцінка налаштованості української сторони на спільну реалізацію конкретних проектів, а також можливе застосування досвіду та кредитних схем корейської компанії, які використовувалися в інших країнах світу.

Заступник Глави Секретаріату Президента наголосив на готовності України розвивати співпрацю з корейськими партнерами.

http://www.president.gov.ua/
Идентификатор: 6880