ВР ухвалила постанову щодо звіту ТСК про реконструкцію спорткомплексу `Олімпійський`

ВР ухвалила постанову щодо звіту ТСК про реконструкцію спорткомплексу `Олімпійський`

Верховна Рада ухвалила постанову про звіт Тимчасової слідчої комісії ВРУ щодо перевірки дотримання законодавства України при проведенні реконструкції об`єктів державного підприємства Національний спортивний комплекс `Олімпійський`. За постанову проголосувало 357 народних депутатів, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

Підставою для ухвалення цієї постанови ТСК стало суттєве збільшення - до 2 мільярдів 114 мільйонів гривень - суми коштів Держбюджету на реконструкцію НСК `Олімпійський`.

За результатами проведення відповідної перевірки ТСК встановлено, що на сьогодні реконструкція об`єктів державного підприємства НСК `Олімпійський` проводиться в умовах непрозорих процедур, що на фоні кризових явищ в українській економіці викликає сумнів як у якості проведених робіт, так і в ефективності використання державних коштів.

Постановою Верховної Ради передбачається довести до відома парламенту попередні результати роботи ТСК, що сприятиме усуненню порушень законодавства, забезпеченню цільового використання коштів Держбюджету та посиленню контролю щодо стану реконструкції НСК `Олімпійський`.

Майя Заховайко
http://euro2012.ukrinform.ua/
Идентификатор: 6923