Мінтрансзв’язку: Будівництво об’єктів до Євро-2012 в аеропорту `Бориспіль` перебуває на постійному контролі

Мінтрансзв’язку: Будівництво об’єктів до Євро-2012 в аеропорту `Бориспіль` перебуває на постійному контролі

На апаратній нараді у Мінтрансзв’язку під головуванням першого заступника Міністра транспорту та зв’язку України Василя Шевченка звітували про хід підготовки Міжнародного аеропорту `Бориспіль` до Євро-2012.

Генеральний директор аеропорту `Бориспіль` Борис Шахсуваров доповів, що навіть у складні погодні умови не припиняються будівельні роботи на об’єктах, що задіяні у підготовці до чемпіонату Євро-2012. Так, продовжується реконструкція існуючого та будівництво двох нових терміналів.

На будівництві терміналу з легких конструкцій, що швидко монтуються, на сьогоднішній день працює близько 160 осіб. Розпочалося монтування необхідного обладнання. Усі роботи ведуться згідно з графіками будівництва. Здача в експлуатацію нового терміналу очікується в квітні цього року.

Крім того, продовжується влаштування пальового поля під будівлю пасажирського терміналу `D` (влаштовано 2484 палі) та монтаж арматури під колони першого поверху.

Відповідно до графіку продовжуються будівельні роботи на всіх пускових комплексах існуючого терміналу `В`. Практично завершено основні роботи на пусковому комплексі другої черги галереї: закінчено влаштування скла, сформовано тепловий контур, запущено в експлуатацію багажне відділення. Вже розпочалися роботи на пусковому комплексі третьої черги – демонтуються старі конструкції та ведеться підготовка під влаштування паль.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 6981