Укравтодор втілює в життя проект покращення автомобільних доріг та безпеки руху

Укравтодор втілює в життя проект покращення автомобільних доріг та безпеки руху

Сьогодні відбулось урочисте підписання контрактів між Державною службою автомобільних доріг України та підрядними компаніями щодо втілення спільного зі Світовим банком проекту `Покращення автомобільних доріг та безпеки руху`.

Наразі мова йшла про втілення першого компоненту проекту, що дуже важливий в контексті підготовки до Євро-2012, який передбачає здійснення капітального ремонту автомобільної дороги М-03 Київ-Харків-Довжанський на ділянці від м. Бориспіль до м. Лубни (всього близько 126 км). Його вартість становить 298,5 млн. дол. США.

У заході взяли участь керівник Представництва Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові Мартін Райзер, координатор проектів розвитку інфраструктури в Україні Дмитро Крищенко, Голова Укравтодору Вадим Гуржос, інші представники Державної служби автомобільних доріг України та переможці тендеру на виконання робіт.

Перший контракт на 604 млн. грн. підписано з ТОВ `Дорожнє будівництво `Альтком`. Другий, вартістю 580 млн. грн., укладений з турецькою компанією `Онур Тааххут`. Третім підрядником стала компанія `Південьзахідшляхбуд` – вона за свою роботу отримає 558 млн. грн.

Розпочати будівельні роботи, відповідно до контрактів, передбачається навесні цього року.

http://euro2012.ukrinform.ua/
Идентификатор: 7042