Тернопіль організовує тендери на реконструкцію об’єктів до Євро-2012

Тернопіль організовує тендери на реконструкцію об’єктів до Євро-2012

В рамках підготовки Тернополя до Євро-2012, в місті планують витратити 3,5 мільйони гривень на розбудову центрального стадіону, а ще мільйон – на реконструкцію Палацу спорту. Про це сказав заступник міського голови Тернополя з гуманітарних питань Олег Марушій – повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

За словами пана Марушія, для початку будівництва вже зібрано необхідну документацію, а також оголошено тендер на проведення ремонтних робіт. `Термін подачі заявок для участі у тендері завершується 21-го березня. Відповідно, з 22-го березня вже можна буде визначитися з переможцем і приступити до роботи`, - зауважив Олег Марушій.

Окрім того, як розповів заступник Тернопільського міського голови з гуманітарних питань, бюджетом розвитку міста передбачено виділити 1 мільйон гривень на проведення капітального ремонту кінотеатру сімейного відпочинку `Перемога` та 900 тисяч гривень на ремонт зовнішніх стін Тернопільського замку, де зараз розміщено `Дитячо-юнацьку спортивну школу з греко-римської боротьби`.

http://euro2012.ukrinform.ua/
Идентификатор: 7101