Володимир Яцуба сприятиме залученню коштів іноземних інвесторів у розвиток вітчизняної будівельної індустрії

Володимир Яцуба сприятиме залученню коштів іноземних інвесторів у розвиток вітчизняної будівельної індустрії

Міністр регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба провів робочу зустріч з генеральним управляючим групи КНАУФ СНД д-ром Гердом Ленга.
Група КНАУФ – один із потужних іноземних інвесторів, які працюють на будівельному ринку України. Обсяги інвестицій КНАУФ у виробництво будівельних матеріалів в Україні складають на сьогоднішній день близько 1,5 млрд. грн.
Сторони обговорили питання щодо подальшої інвестиційної діяльності групи КНАУФ в Україні.
Міністр Володимир Яцуба поінформував д-ра Герд Ленга про наміри України розгортати програму будівництва доступного житла, яка вимагає значного здешевлення одного квадратного метра. `Тому потрібні нові, сучасні будівельні технології та будівельні матеріали, використання яких дозволить здешевити будівництво житла`, - наголосив очільник Мінрегіонбуду.
Міністр також запевнив у повній готовності української сторони всіляко сприяти приходу на вітчизняний будівельний ринок іноземних інвесторів. `Політична криза в Україні минула і це дуже допоможе іноземним інвесторам у прийнятті рішень щодо можливості вкладання коштів в економіку країни`, - підкреслив Володимир Яцуба.
В свою чергу, д-р Герд Ленга привітав наміри України розвивати внутрішній ринок будівельних матеріалів і наголосив на тому, що сьогодні в нашій державі спостерігаються значно кращі умови для приходу іноземних інвесторів. `Прийняття інвестором рішення щодо вкладання коштів в економіку тієї чи іншої країни – це як гра, яку починаєш грати тільки тоді, коли зрозумілі і прийнятті всі її правила і є впевненість у тому, що серед гри вони не будуть змінюватися. Сьогодні, поспілкувавшись з Міністром регіонального розвитку та будівництва України, я можу без вагань сказати, що зрозумілі і незмінні правила гри іноземним інвесторам в Україні будуть забезпечені`, - прокоментував д-р Герд Ленг.

http://www.minregionbud.gov.ua/
Идентификатор: 7227