Уряд має намір виділити 26 млрд. грн. для підготовки об`єктів інфраструктури до Євро-2012

Уряд має намір виділити 26 млрд. грн. для підготовки об`єктів інфраструктури до Євро-2012

Уряд планує виділити у 2010 році 26 млрд. гривень для підготовки об’єктів інфраструктури до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков.

Як відзначив Віце-прем’єр-міністр України, прийнято рішення про виділення 200 млн. гривень з державного бюджету для проведення робіт з підготовки до чемпіонату, зокрема, на реконструкцію Національного спортивного комплексу `Олімпійський`, стадіону та аеропорту у Львові, а також будівництво термінального комплексу Донецького аеропорту.

За словами Бориса Колеснікова, для забезпечення розвитку транспортної інфраструктури приймаючих міст з державного бюджету на будівництво повітряних воріт Донецька і Львова вже у цьому році виділено 188,8 млн. та 30 млн. гривень відповідно.

Крім того, з метою оновлення автобусного, тролейбусного парків у приймаючих містах та забезпечення належного перевезення учасників і гостей фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу між Кабінетом Міністрів України та Львівським автобусним заводом підписано 30 березня 2010 року меморандум щодо підтримки вітчизняного виробника і закупівлі 1500 автобусів та 500 тролейбусів.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 7275