Уряд ухвалив нову Програму з підготовки до Євро-2012

Уряд ухвалив нову Програму з підготовки до Євро-2012

Уряд ухвалив нову редакцію Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Таке рішення прийнято на засіданні профільного Урядового комітету, який відбувся під головуванням Віце-прем’єр-міністра Бориса Колеснікова.

`Суть нової програми в тому, що ми виключили все, що не пов’язано з прямими витратами з Євро-2012, щоб розвантажити державний бюджет`, - повідомив Борис Колесніков. При цьому Віце-прем’єр-міністр зазначив, що згідно з новою редакцією Програми у 2010 році з державного бюджету заплановано виділити 24 млрд.99 млн.грн. для фінансування основних об’єктів чемпіонату.

Крім того, прийняття нової редакції Програми зумовлено тим, що відповідно до урядового рішення державним замовником виступає Національне агентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, а також необхідністю врахування нових вимог УЄФА.

У ході засідання Урядового комітету обговорено першочергові завдання з підготовки та проведення в Україні чемпіонату Європи 2010 року з футболу та визначено основні завдання на 2010 рік.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 7294