Мінтрансзв`язку: Уряд схвалив скоригований проект і титул будови `Реконструкція та розширення перону `F` аеропорту `Бориспіль`

Мінтрансзв`язку: Уряд схвалив скоригований проект і титул будови `Реконструкція та розширення перону `F` аеропорту `Бориспіль`

Кабінет Міністрів України схвалив поданий Мінтрансзв’язку скоригований проект і титул будови `Реконструкція та розширення перону `F` державного підприємства `Міжнародний аеропорт `Бориспіль` з дорученням доопрацювати його у дводенний термін.

Зазначений проект розроблено науково-дослідним інститутом цивільної авіації `Украеропроект` та рекомендований до затвердження державним підприємством `Укрдержбудекспертиза` Міністерства регіонального розвитку та будівництва.

Генеральною підрядною організацією будівництва є відкрите акціонерне товариство `Будівельне управління № 813`.

Водночас розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2008 року № 1657 `Про затвердження проекту і титулу будови реконструкції та розширення перону `F` державного підприємства `Міжнародний аеропорт `Бориспіль` визнається таким, що втратило чинність.

Схвалення скоригованого проекту та титулу перону `F` - це ще один крок на шляху розбудови та розширення потенціалу аеропорту `Бориспіль`.

`Урядом виробляється низка рішень для створення умов для повноцінного розвитку інфраструктури найпотужнішого аеропорту країни – об’єднання усіх об’єктів, що зараз будуються, в єдиний злагоджений комплекс`, – зазначив Міністр транспорту та зв’язку України Костянтин Єфименко.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 7385