Мінтрансзв`язку:На дорогах державного значення Рівненської області завершено ямковий ремонт дорожнього покриття

Мінтрансзв`язку:На дорогах державного значення Рівненської області завершено ямковий ремонт дорожнього покриття

На дорогах державного значення Рівненської області завершено ямковий ремонт дорожнього покриття, пошкодженого взимку внаслідок несприятливих погодних умов та інтенсивної експлуатації.

Всього дорожники Рівненщини ліквідували ямковість на площі 29897 квадратних метрів доріг державного значення області, очистили узбіччя на протяжності 1090 кілометрів та спрофілювали білощебеневі покриття на протяжності 430 кілометрів. На 53,5 кілометра автошляхів державного значення нанесено розмітку проїзної частини. Окрім цього, дорожники встановили та замінили 485 дорожніх знаків та здійснили вирубку чагарників вздовж узбіч на протяжності 74 кілометри.

Наступним етапом ремонту стане відновлення зруйнованих ділянок автомобільних доріг, які неможливо відремонтувати ямковим ремонтом.

Усі роботи з ліквідації ямковості на Рівненщині виконані із випередженням розробленого Укравтодором графіку. Нагадаємо, відповідно до графіку, роботи з ліквідації ямковості та деформацій покриття на дорогах загального користування міжнародного значення мають бути завершені до 9 травня цього року, державного значення – до 30 травня, на автошляхах місцевого значення – до 15 червня.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 7398