Мінтрансзв`язку: У цьому році Укравтодор зробить важливі кроки для забезпечення країни сучасними дорогами європейського рівня

Мінтрансзв`язку: У цьому році Укравтодор зробить важливі кроки для забезпечення країни сучасними дорогами європейського рівня

У рамках підготовки до Євро-2012 на будівництво, реконструкцію, капітальний ремонт автомобільних доріг загального користування у міжміському сполученні Державним бюджетом цього року виділено 3 мільярди 143 мільйони 300 тисяч гривень.

2 мільярди 865 мільйонів 189,5 тисячі гривень буде спрямовано на розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування.

На погашення зобов`язань за кредитами, отриманими під гарантію Кабінету Міністрів України на розвиток мережі автомобільних доріг загального користування, де Укравтодор виступає головним розпорядником коштів, буде спрямовано 3 мільярди 246 мільйонів 510,5 тисячі гривень.

На переконання Міністра, у 2010 році Укравтодор має спрямувати всі зусилля на утримання існуючих автодоріг, ремонт покриття, яке зазнало пошкоджень у зимовий період, а також на розробку схем завершення будівництва нових доріг і визначення стратегічних проектів. Одним із завдань Укравтодору є приведення у відповідність до реальних витрат на утримання доріг видатків із спеціального фонду Державного бюджету.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 7422