Колесніков: Будівництво стадіону у Львові увійде в графік у лютому 2011 року, а вкінці квітня на стадіоні буде покладатися газон

Колесніков: Будівництво стадіону у Львові увійде в графік у лютому 2011 року, а вкінці квітня на стадіоні буде покладатися газон

Президент Віктор Янукович разом з офіційною делегацією і керівництвом Львівщини ознайомився з ходом будівництва львівського стадіону до Євро- 2012. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.


Віце-премєр з питань Євро-2012 Борис Колесніков у коментарі журналістам повідомив, що стадіон буде зданий восени 2011 року. За словами Колеснікова, будівництво стадіону увійде в графік у лютому 2011 року, а вкінці квітня на стадіоні буде покладатися газон.


Віце-премєр зазначив, що львівський стадіон у вересні цього року має вийти з червоного у жовтий список УЄФА. Крім того, Колесніков повідомив, що в ході підготовки до Євро-2012 в Україні має бути збудована дорога від Краковця до Успенки, щоб можна було за 13-14 год. дістатися із заходу на схід України.


Відповідаючи на питання львівських журналістів про те, чи було розкрадання коштів при будівництві стадіону, Колесніков порадив запитати у вашого геніального прокурора.


Колесніков зазначив, що необхідно узгоджувати спільні інфраструктурні проекти, зокрема, будівництво доріг з Росією, оскільки Україна є транзитною державою.

http://www.zik.com.ua/
Идентификатор: 7478