Володимир Яцуба задоволений темпами будівництва терміналу донецького аеропорту

Володимир Яцуба задоволений темпами будівництва терміналу донецького аеропорту

Володимир Яцуба задоволений якістю і темпами робіт з будівництва терміналу донецького аеропорту. Про це Міністр регіонального розвитку та будівництва України сказав піcля огляду об’єкта. `Ще три тижні тому тут лише плити закладали, а сьогодні вже колони стоять і йде монтаж опалубки під другий поверх. Такими темпами, сподіваюся, до зими монтажні роботи будуть завершені, а також буде ввімкнено опалення`, - сказав Володимир Яцуба.

Міністр зазначив, що основний вирішальний чинник, що вплинув на прискорення темпів будівництва терміналу донецького аеропорту – це забезпечення діючим Урядом вчасного фінансування робіт.

`Фахівці чітко розрахували графік, фінансування і організацію робіт. Тому, переконаний, найближчим часом ми з вами відкриватимемо термінал`, - додав Володимир Яцуба.

Нагадаємо, 1 червня Міністр регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба з робочим візитом перебуває в Донецькій області. Міністр планує взяти участь у відкритті реконструйованого дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу `Перлина Донеччини`, реконструйованої санаторної школи-інтернат для дітей з малими та затухаючими формами туберкульозу в м. Святогірськ та провести нараду щодо розвитку будівельної галузі і житлового будівництва за участі керівників Донецької, Дніпропетровської, Луганської, Полтавської, Сумської та Харківської областей.

http://www.minregionbud.gov.ua/
Идентификатор: 7494