Анатолій Беркута: розширення готельної бази столиці за рахунок зелених зон - неприпустиме

Анатолій Беркута: розширення готельної бази столиці за рахунок зелених зон - неприпустиме

На сьогодні у кожному з міст, які прийматимуть `Євро-2012`, існує дефіцит помешкань для розміщення цільових груп УЄФА та значної кількості вболівальників, але він буде покритий відповідно до встановлених термінів. Про це повідомив перший заступник Міністра регіонального розвитку та будівництва України Анатолій Беркута на прес-конференції в середу 2 червня.

За його словами, покращити ситуацію допоможе очікуване схвалення Верховною Радою законопроекту, який передбачає звільнення від оподаткування прибутку підприємств, що вкладають кошти в розвиток готельного бізнесу.

Відповідаючи на запитання журналістів, Анатолій Беркута назвав неприпустимим розширення готельної бази столиці за рахунок зелених зон і висловив переконання у високій якості проектів і робіт, що виконуються до чемпіонату: `поспіх на якості не позначиться. Головне сьогодні – максимально відповідально підійти до роботи із розробки та впровадження систем забезпечення об’єктів, вирішити гідрогеологічні питання, на належному рівні організувати постачання високотехнологічних матеріалів і обладнання. І потрібно всім, нарешті, зрозуміти – дороги назад немає, і будь-який відступ – неприпустимий!`.

http://www.minregionbud.gov.ua/
Идентификатор: 7499