Андрій Клюєв: Уряд планує завершити будівництво моста у Запоріжжі в 2012 році

Андрій Клюєв: Уряд планує завершити будівництво моста у Запоріжжі в 2012 році

Завершення будівництва моста у Запоріжжі планується у 2012 році і є справою честі Уряду. На цьому наголосив Перший віце-прем`єр-міністр України Андрій Клюєв на брифінгу за результатами розширеної наради з питань розвитку Запорізької області.

Андрій Клюєв нагадав, що будівництво моста у Запоріжжі розпочалося під час прем’єрства Віктора Януковича: `І справа честі нашого Уряду, нашої команди здати його в експлуатацію`.

Перший віце-прем`єр-міністр повідомив, що уже в цьому році на добудову моста Уряд виділить близько 500 млн. грн., а в наступному - планує вийти на фінансування будівництва мостового переходу в розмірі 1,5 млрд. грн.

Андрій Клюєв повідомив, що `Укравтодору` доручено облаштувати розв`язки і під’їзди до моста.

При цьому Перший віце-прем`єр-міністр наголосив, що незважаючи на кризову ситуацію і нестачу бюджетних коштів, Уряд крок за кроком починає фінансувати важливі для кожного регіону проекти. `Якщо буде підвищена фінансова дисципліна, якщо чиновники перестануть `тягнути` у свою кишеню, то поступово ми знайдемо фінансові ресурси і вирішимо більшість проблем`, - заявив він.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 7515