Андрій Клюєв: Уряд виділить кошти для завершення будівництва станції `Олексіївська` Харківського метрополітену

Андрій Клюєв: Уряд виділить кошти для завершення будівництва станції `Олексіївська` Харківського метрополітену

Уряд у цьому році виділить значний обсяг бюджетних коштів для завершення будівництва станції `Олексіївська` Харківського метрополітену. Про це повідомив Перший віце-прем`єр-міністр України Андрій Клюєв під час ознайомлення з будівництвом метрополітену в м. Харкові у рамках робочої поїздки до Харківської області.

Андрій Клюєв доручив профільним відомствам забезпечити фінансування будівництва станції `Олексіївська` та поставив завдання харківській місцевій владі здати в експлуатацію даний об’єкт до кінця року.

Перший віце-прем`єр-міністр нагадав, що цю справу було розпочато ще під час перебування на посаді Прем’єр-міністра Віктора Януковича, тому, за його словами, коаліційний Уряд зробить все, щоб станцію було побудовано вже у цьому році. Він також відзначив, що протягом останніх років місцева влада питання фінансування об’єкта вирішувала самотужки.

Як відомо, введення в експлуатацію станції метро розв’яже транспортну проблему не тільки для мешканців Олексіївки, але і для районів області, які територіально межують з Харковом.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 7552