У Харкові почали проектувати автовокзал до Євро-2012

У Харкові почали проектувати автовокзал до Євро-2012

У Харкові почали проектувати автовокзал до Євро-2012, який планується збудувати на площі перед Міжнародним аеропортом `Харків`. Про це кореспонденту УКРІНФОРМу повідомила прес-служба Групи DCH.

Розвиток транспортної інфраструктури міста - один з ключових пріоритетів підготовки Харкова до Євро-2012. Мова йде як про транспорт міжміського сполучення, включаючи авіаційний, так і про громадський внутрішньоміський транспорт. Для зручності пасажирів автовокзал у харківському аеропорту буде споруджений безпосередньо на привокзальній площі перед аеровокзальним комплексом.

Архітектурним проектом будівництва займається ТОВ `НДІ `Харківпроект`. При розробці проекту нового автовокзалу будуть враховані як загальні вимоги до комфорту і безпеки, так і вимоги УЄФА, що стосуються транспортного сполучення між аеропортом і стадіоном `Металіст`.

Генеральний директор компанії New Systems AM Володимир Васильченко, підтвердив готовність Харкова виконати доручення уряду: `Після повної реконструкції, площа зможе прийняти близько 600 автомобілів і 20 великих автобусів. Це повністю задовольняє вимоги УЄФА щодо підготовки до Євро-2012`.

Валерій Іваськів
http://www.ukrinform.ua/
Идентификатор: 7606