Мінтрансзв`язку: Уряд виділив 100 мільйонів гривень на будівництво Дарницького мостового переходу

Мінтрансзв`язку: Уряд виділив 100 мільйонів гривень на будівництво Дарницького мостового переходу

100 мільйонів гривень надійшло з бюджету на казначейський рахунок Південно-Західної залізниці на будівництво Дарницького залізнично-автомобільного мостового переходу через Дніпро в Києві.

Ці кошти будуть використані на часткове погашення кредиторської заборгованості перед підрядними організаціями: проектна організація ДП `Київдіпротранс` та будівельні організації – ТОВ `БМК `Планета-Міст`, ПАТ `Мостобуд`, ЗАТ `Гідроінжбуд`.

Найближчим часом також будуть придбані прогонові споруди для облаштування з’їзда на правий берег.

Нагадаємо, Прем’єр-міністр України Микола Азаров обіцяв, що держава погасить всі борги перед підрядними організаціями за виконані роботи по будівництву Дарницького мосту.

`Хочу сказати всім підрядникам, працюючим на цьому об’єкті: ми повністю розрахуємося по всім зобов’язанням перед вами, – запевнював Прем’єр-міністр України. – Довіра до Уряду буде повертатися по всій державі`.

У свою чергу Міністр транспорту та зв’язку України Костянтин Єфименко зазначав, що в 2011 році буде повністю завершено будівництво мостового переходу та організовано двосторонній автомобільний рух.

`Міністерство транспорту та зв’язку України – міністерство конкретних проектів, – підкреслював Костянтин Єфименко. – Зараз не час для дискусій: усі налаштовані на системний та чіткий розвиток галузі, введення потужних інфраструктурних проектів`.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 7616