Реле безпеки LOVATO Electric нової лінійки SR

Реле безпеки LOVATO Electric нової лінійки SR

Реле безпеки LOVATO Electric нової лінійки SR розраховані на використання в електртичних колах з найпоширенішими категоріями ризику та відповідають категорії 4 із рівнем продуктивності PLe згідно стандарту функціональної безпеки EN/ISO/BS 13849-1.
За допомогою реле безпеки серії SR... LOVATO Electric можна контролювати найсучасніші системи безпеки, включаючи світлові завіси, радіочастотну ідентифікацію, датчики та пристрої дворучного керування.
Завдяки спеціальним знімним гвинтовим клемам реле серії SR легко під'єднуються, що означає швидке встановлення і зменшення ризику помилкового підключення кабелів.

Реле безпеки SRA

Реле безпеки LOVATO серії SRA дозволяє контролювати найсучасніші типи систем безпеки, включаючи світлові завіси, датчики RFID та пристрої керування двома руками. Серія SRA також включає багатофункціональну модель, яка дозволяє керувати всіма основними функціями безпеки в одному пристрої.
Основні технічні характеристики:
Напруга допоміжного живлення: 24 В постійного струму
Кріплення на DIN-рейку 35 мм (IEC / EN / BS 60715)
1 вихід PNP для моніторингу системи
1 вхід зворотного зв’язку від зовнішніх контакторів
1 тестовий вхід (для світлових завіс)
Діагностика сигналізації через миготіння світлодіода
Ступінь захисту: IP20

Реле безпеки SRB

За допомогою реле безпеки LOVATO серії SRB можна контролювати систему безпеки та виконувати команди зупинки або перевірити функції безпеки. Реле безпеки серії SRB складається з трьох незалежних реле, які реалізують такі функції, як аварійні зупинки, безпечні зупинки та вимикачі безпеки. Також доступний модуль розширення безпечних виходів, який розширює кількість доступних релейних виходів і, таким чином, дозволяє керувати кількома машинами одночасно.
Основні технічні характеристики:
Допоміжне джерело живлення 24VAC/DC
Для контролю безпеки аварійної зупинки, вимикачів безпеки та магнітних датчиків
Модуль розширення безпечних виходів
Кріплення на DIN-рейку 35 мм
Ширина 17,8 мм
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Идентификатор: 15471