Інститут педіатрії, акушерства та гінекології отримав 0,45 га землі під житлову забудову по вул. Мануїльського, 8-а у Києві

УНІАН. Інститут педіатрії, акушерства та гінекології Академії медичних наук України отримав земельну ділянку площею 0,45 га для будівництва житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями, наземним та підземним паркінгом по вулиці Мануїльського, 8-а у Києві.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення ухвалили вчора депутати Київської міської ради під час пленарного засідання.
Згідно з документом, ділянку передано в оренду на 5 років.
Як зазначалось на сесії, відведена територія - це землі, на яких розміщено корпуси Інституту педіатрії, на сьогодні ця територія захаращена і корпуси перебувають у занедбаному стані. Проект забудови вільної території включає також реконструкцію існуючих корпусів Інституту. Згідно з рішенням, Інститут має передати Головному управлінню житлового забезпечення 12% загальної площі будинку, а також сплатити до цільового фонду спеціального фонду бюджету Києва на розвиток будівництва 5% витрат з будівництва загальної площі цього житлового будинку, виходячи з опосередкованої вартості спорудження житла.
Идентификатор: 996