У Києві комісія перевірить споруди, зведені в охоронних зонах інженерних мереж

У Києві комісія перевірить споруди, зведені в охоронних зонах інженерних мереж

Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ створив відповідним розпорядженням комісію, яка проінвентаризує будівлі та споруди, зведені самовільно чи з порушенням технічних умов розміщення об`єктів в охоронних зонах інженерних мереж.
Про це УНІАН повідомили в прес–службі Київської міської державної адміністрації.
Як наголосив перший заступник голови КМДА Денис БАСС, названа комісія спільно з АЕК «Київенерго», ВАТ «Київгаз» та ВАТ «АК «Київводоканал» протягом трьох місяців не тільки обстежуватиме та вестиме опис спірних будівель, а й одночасно робитиме все необхідне для приведення в належний стан територій у зазначених зонах.
Зібрані матеріали узагальнить Головне управління з питань надзвичайних ситуацій. Пропозиції щодо приведення у належний стан інженерних мереж у охоронних зонах нададуть Київському міському голові через десять днів після закінчення роботи комісії. Фахівці подбають і про можливість експлуатації, ремонту та реконструкції уже існуючих інженерних мереж (теплових, водопровідних, каналізаційних, кабельних і газових), які прокладені на зазначених землях або біля них.
УНІАН
Идентификатор: 1163