Спеціальна комісія КМДА розпочала конкурсний розгляд інвестиційних пропозицій по 4 масштабним об`єктам. Київ

Спеціальна комісія КМДА розпочала конкурсний розгляд інвестиційних пропозицій по 4 масштабним об`єктам. Київ

Сьогодні інвестиційна комісія розкрила конверти з пропозиціями учасників конкурсу по чотирьох об`єктах, повідомила УНІАН прес-служба КМДА.
Серед них: будівництво торговельно-розважального комплексу на перетині вулиць Червоногвардійської і Червоноткацької в Деснянському районі; реконструкція підземного пішохідного переходу з будівництвом торговельно-виставкового комплексу під проїзною частиною проспекту Перемоги біля станції метро «Політехнічний інститут»; будівництво багатофункціонального готельного та торговельно-розважального центру в районі затоки Десенка у Дніпровському районі; комплексна реконструкція Харківської площі з будівництвом транспортної розв`язки в різних рівнях в ув`язці зі станцією метрополітену, розміщенням автовокзалу, торговельних комплексів та автостоянок.
Як повідомив прес-службі перший заступник голови КМДА Денис БАСС, в цілому інвестиційна комісія задоволена пропозиціями, адже міський бюджет може поповнитись на майже 200 мільйонів гривень від реалізації чотирьох проектів, щодо яких КМДА отримала предметні пропозиції. Крім того, з`являться додаткові робочі місця, поліпшиться міська соціальна та інженерно-транспортна інфраструктура.
За словами Д.БАССА, приємним є те, що до конкурсу долучились відомі українські компанії та підприємці.
Протягом 7 днів інвестиційна комісія має визначити переможців, а за кілька тижнів кошти надійдуть до столичної казни. І вже на наступній сесії Київради на розгляд депутатів винесуть проект положення про проведення інвестиційних конкурсів.
УНІАН
Идентификатор: 1304