У кожному районі Києва будуть проведені громадські слухання з визначення першочергових об`єктів будівництва

У кожному районі Києва будуть проведені громадські слухання з визначення першочергових об`єктів будівництва

У кожному районі Києва будуть проведені громадські слухання з метою визначення першочергових найнеобхідніших для будівництва об`єктів.
Про це УНІАН повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на першого заступника голови КМДА Дениса БАССА.
«Раніше, коли об`єкти капітального будівництва включалися до Програми соціально-економічного розвитку столиці, думкою мешканців району, де мали будуватися ці об`єкти, ніхто не цікавився, і через це виникало багато проблем. Зараз, відповідно до доручення Київського міського голови Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, ми збираємо від РДА об`єктивну інформацію з переліком об`єктів, які вкрай необхідні мешканцям», - сказав Д.БАСС.
За прогнозами столичного керівництва, переважно це будуть лікарні, дорожні розв`язки, школи, пожежні депо, тобто ті об`єкти, відсутність яких створює не лише дискомфорт, а й певну небезпеку життєдіяльності.
За інформацією Д.БАССА, у даний час проходить низка робочих нарад, на яких керівники районів, представляючи думку мешканців, вносять пропозиції по будівництву. Ці об`єкти будуть включені в середньострокову Програму капітального будівництва, розраховану на чотири роки.
Також Д.БАСС зазначив, що вже існує певний перелік об`єктів першочергової необхідності. Це реконструкція Московської площі, туберкульозний диспансер та соціальне житло.
Як повідомляв УНІАН, за попередніми підрахунками, вартість середньострокової Програми капітального будівництва становить близько 46 млрд. грн.
УНІАН
Идентификатор: 1652