Київрада дозволила здати в оренду кінотеатри «Тампере» та «Загреб» на конкурсних засадах

Київрада дозволила здати в оренду кінотеатри «Тампере» та «Загреб» на конкурсних засадах

Київська міська рада дозволила передати в найом (оренду) терміном на 5 років комунальні кінотеатри «Тампере» та «Загреб» на конкурсних засадах.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідні рішення були прийняті вчора на пленарному засіданні сесії Київської міської ради.
Згідно з документами головному управлінню комунальної власності разом із постійними комісіями Київради з питань власності та питань культури доручено визначити умови конкурсу. Цьому ж управлінню доручено провести організаційні заходи з проведення конкурсу на право оренди цілісних майнових комплексів кінотеатрів «Тампере» і «Загреб» та передати постійній комісії Київради з питань власності конкурсі пропозиції учасників для визначення переможця конкурсу.
У свою чергу, постійна комісія Київради з питань власності має прийняти рішення щодо результатів конкурсу та внести його на розгляд сесії.
ГУ комунальної власності також доручено провести незалежну оцінку власності майнових комплексів обох кінотеатрів та укласти договори оренди з переможцями проведених конкурсів. Рішенням сесії зобов`язано директорів комунальних кінотеатрів «Тампере» та «Загреб» здійснити організаційно-правові заходи щодо припинення діяльності кінотеатрів шляхом їх реорганізації через приєднання до суб`єктів господарювання, яких буде визнано переможцями конкурсу та правонаступниками підприємств.
УНІАН
Идентификатор: 1689