Київрада виділила близько 1 га землі на Печерську для будівництва житла працівникам МВС

Київрада виділила близько 1 га землі на Печерську для будівництва житла працівникам МВС

Київська міська рада виділила земельну ділянку площею 0,81 га на вул. Щорса, 34 у Печерському районі для будівництва житла працівникам Головного управління внутрішніх військ МВС України.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було прийнято на пленарному засіданні сесії міськради 26 квітня.
Згідно з прийнятим рішенням, земля передана в постійне користування. Цим же рішенням припиняється право користування цією земельною ділянкою військовій частині 2260, оформленої раніше відповідно до рішення Київради від 2004 р.
Депутати визначили, що Головне управління внутрішніх військ МВС має передати Головному управлінню житлового господарства КМДА 20% загальної побудованої житлової площі, а також сплатити до цільового фонду бюджету Києва на розвиток житлового будівництва до моменту здачі в експлуатацію збудованої площі кошти в 5% витрат. Проектом будівництва забудовника зобов`язано передбачити місця постійного зберігання автотрансопрту у кількості не менше одного машиномісця на кожну квартиру новозбудованого будинку.
Згідно з рішенням, земельний податок за зазначену земельну ділянку, який має надходити щорічно до бюджету міста, становить 509 тис. грн.
УНІАН
Идентификатор: 1690