У Києві правомірність будівництва на території колишніх дитячих майданчиків перевірить спеціальна комісія

У Києві правомірність будівництва на території колишніх дитячих майданчиків перевірить спеціальна комісія

У Києві спеціально створена комісія перевірить правомірність будівництва житла на земельних ділянках, де раніше знаходились дитячі майданчики, дитсадки та школи.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської держадміністрації, відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.
Згідно з прийнятим рішенням, очолив комісію в.о. заступника голови КМДА Володимир ГОЛОВАЧ. До складу комісії також увійшли начальник Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Василь присяжнюк, начальник Управління з контролю за використанням та охороною земель у м. Києві та Київської області Руслан БАЙДЕНКО, начальник Головного управління освіти і науки Лілія ГРИНЕВИЧ, перший заступник начальника Головного управління земельних ресурсів Юрій КУЛАКОВСЬКИЙ та начальник Управління координації роботи проектних і будівельних організацій Володимир КУНАХ.
Крім того, до роботи комісії також залучатимуться депутати Київради та районних у місті Києві рад, спеціалісти з земельних питань та з питань містобудування й архітектури.
Згідно з документом, висновки та пропозиції по результатам роботи комісія має надати столичному голові у двомісячний термін.
УНІАН
Идентификатор: 1781